Palets 100% reciclables amb un 25% de fusta reciclada

PALETS J. MARTORELL, compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat

La sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient són aspectes fonamentals per a la nostra activitat, motiu pel qual recentment hem incorporat a la nostra gama de productes els palets amb tacs aglomerats homologats de fusta reciclada. Aquests tacs suposen el 25% del total del palet, que al mateix temps és 100% reciclable, i acaben convertint-se en la matèria primera dels tacs aglomerats.

Contribuïm a la preservació del medi ambient

Creiem que el reaprofitament dels materials pot contribuir d’una manera molt significativa a la preservació del medi ambient i a la lluita contra el canvi climàtic. Per aquest motiu estem desenvolupant aquesta nova modalitat de palet en què els tacs són reciclats i homologats.

Aquests tacs compten amb la certificació EPAL (European Pallet Association e.V.) i compleixen totes les normes de la UE i internacionals per a la distribució d’embalatges de fusta. Altres avantatges dels nous tacs reciclats són, per exemple, l’alta resistència al desenclavament, l’aïllament de la humitat i els insectes, i la major vida útil gràcies a la seva qualitat. A més, estan lliures de CFC i són biodegradables.

Un pas endavant en la nostra lluita contra el canvi climàtic

A través de la reutilització i el reciclatge d’una matèria primera com és la fusta, contribuïm a la reducció de les emissions i l’estalvi de milers i milers de metres cúbics sòlids de fusta, és a dir, de milions d’arbres. Amb tot això, seguim avançant en el nostre camí cap a la sostenibilitat, la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

La preservació dels boscos i la correcta gestió forestal dels mateixos són imprescindibles per a la sostenibilitat ambiental, la qual es defineix com a taxa d’aprofitament dels recursos renovables, sempre i quan aquesta sigui continuada, perquè sense continuïtat ja no hi ha sostenibilitat.

D’aquesta manera, amb tot això volem afavorir la conservació dels recursos naturals i el desenvolupament de fonts alternes, mentre es redueix la contaminació i els danys al medi ambient.