Història

Inicis

La creació de l’empresa es remunta als anys 60 del segle passat, quan el negoci era una petita serreria que comercialitzava fustes i llenya. Posteriorment, a la dècada dels anys 70, la companyia es va traslladar a la ubicació que actualment ocupa, a l’entrada del poble de Santa Coloma de Farners (Girona).

Palets J. Martorell Santa Coloma de Farners
Palets j martorell Barcelona

Evolució

Seguint una premissa bàsica com és la integració vertical, l’empresa va incorporar en el seu procés productiu la fabricació d’embalatges de fusta (principalment palets) partint de les fustes que s’obtenien en la serradora. A principis dels anys 2000 es van separar les dues activitats en dues edificacions diferents, permetent així incrementar la seva capacitat de fabricació de manera exponencial.

Actualment

A dia d’avui l’empresa està posicionada entre les més importants de Catalunya. Palets J. Martorell disposa d’una superfície de 60.000 metres quadrats i unes edificacions industrials superiors als 7.000, amb una capacitat de fabricació de més d’1.500.000 palets anuals i 40.000 tones de biomassa (estella, pèl·lets, escorça, etc…).

Palets J. Martorell