EPAL llança els seus nous embalatges per a productes químics

A partir del proper 1 de gener, els palets CP de EPAL estaran disponibles en els mercats de tot el món.

Aquests nous palets presentats recentment a la ciutat alemanya de Düsseldorf per l’European Pallet Association (EPAL), es fabriquen d’acord amb les normes que marca la Reglamentació Tècnica de EPAL, es tracten d’acord amb la norma NIMF 15 i són aptes per al moviment internacional de mercaderies.

L’associació europea aplica a la fabricació d’aquests elements de transport el seu reconeixement sistema d’estandardització i control de qualitat independent, el que contribueix a tancar un buit en la cadena logística de la indústria química, que des de fa anys venia demandant solucions per al transport de productes químics en palets.

Amb aquests nous elements es posa al mercat una solució adequada i segura en aquest segment, que pretén satisfer la demanda dels usuaris en aquest sector i s’incorpora un nou component a l’oferta existent d’elements de càrrega de fusta.

Amb anterioritat, la competència de preus i la manca de garantia de qualitat independent feia que els palets químics no complissin els requisits necessaris per a un transport segur de productes químics.