EPAL ha arribat a la xifra rècord de 115,8 milions de palets el 2017

EPAL ha arribat a la xifra rècord de 115,8 milions d’elements de càrrega fabricats durant el passat exercici 2017. Comparat amb l’any anterior, l’augment ha estat de gairebé un 10%.

En el passat exercici, les xifres de producció van augmentar en un 9,7%, arribant a 88.300.000 de palets EPAL. Pel que fa a les xifres de reparació, aquestes es van incrementar en 27,5 milions, el que equival a un augment del 10% respecte a l’any anterior.

En aquest sentit, l’europalet és un bon indicador de l’economia. Així queda comprovat en el baròmetre amb un increment durant els últims anys en els països econòmicament forts, que es reflecteix en l’increment de la demanda del europalet, de manera que els fabricants i reparadors han estat durant mesos a ple rendiment.

D’altra banda, la contínua demanda de fusta serrada ha provocat l’escassetat de la matèria primera en 2017 el que ha afectat el considerable augment dels preus de la fusta per als palets, amb la consegüent repercussió en els costos per als fabricants de palets.

El sistema EPAL amb els seus tres pilars d’estandardització internacional, garantia de qualitat independent, i la protecció i persecució de les infraccions contra els drets de marca registrada, garanteix als usuaris una alta qualitat en la logística global.

Per això, els europalets EPAL es poden reutilitzar i reparar diverses vegades amb els recursos renovables de la fusta, de manera que contribueixen a la sostenibilitat del medi ambient.